Zlatibor

ISTRAŽI ZLATIBOR

Moderan i Neponovljiv

AKTIVNOSTI NA ZLATIBORU

Turistička ponuda na Zlatiboru je iz godine u godinu sve bogatija, u nju se neprestano ulaže, a sadržaji koji su dostupni turistima su prilagođeni svim godišnjim dobima.

VOŽNJA GOLD GONDOLOM

Provozajte se najdužom panaramskom gondolom na svetu i uživajte u očaravajućim predelima Zlatibora na putu ka Ski centru "Tornik".

STOPIĆA PEĆINA, SIROGOJNO, GOSTILJE

Obiđite neka od sela u okolini Zlatibora i njihove atrakcije

Da li vam je ovaj odeljak zanimljiv? Proverite raspoloživost kod nas i rezervišite vaš odmor na Zlatiboru.

CRUISE PERUĆAC - VIŠEGRAD - PERUĆAC

Magično krstarenje na relaciji Perućac-Višegrad.

OKO - ZLATIBOR

Mesto koje je u prošlosti bilo jedan od centara gde se razvijao turizam Zlatibora, a danas prostrana livada i netaknuta priroda je lokalitet Oko, udaljeno samo 3 km od centra Zlatibora.

DOBROSELICA I PRERAST

Na 15 km udaljenosti od Zlatibora nalazi se selo Dobroselica. Najlepše zlatiborsko selo, selo koje je ime dobilo po dobrim ljudima.

ZLATIBORSKE CRKVE I MANASTIRI

Zlatiborske crkve brvnare su još jedan razlog za posetu ovoj planinskoj lepotici. A ima i svoje manastire.

ZLATIBORSKI VIDIKOVCI

Zlatibor ima na desetine mesta, brda, proplanaka, sa kojih pucaju fantastični pogledi na sve strane sveta. Ako volite da pešačite i planinarite, obavezno se popnite na neki vrh, oduševićete se!

SLAPOVI SOPOTNICE

Spomenik prirode SLAPOVI SOPOTNICE se nalazi na teritoriji Opštine Prijepolje, pripada zlatiborskom okrugu i nalazi se na 71km udaljenosti od Zlatibora. Sopotnica je destinacija koju morate posetiti.