O Nama

O NAMA

Ocena 9,4 na Booking.com za 2020 godinu

ČAROBNI ODMOR

Konačište Dabić je porodična firma koja posluje od 1993 godine. Nalazi se na 500m udaljenosti od samog centra u mirnom planinskom okruženju na Zlatiboru. Moderan ambijent i prava tradicionalna gostoljubivost Konačište Dabić čine idealnim za porodice ili bliska društva. Našim gostima na raspolaganju su 8 komfornih apartmana i 2 sobe. Svi apartmani poseduju terase, moderno uređeno privatno kupatilo, bračni ležaj kao i kuhinju. Sobe su opremljene fleksibilnim krevetima koji mogu biti ili veliki francuski ležaj ili dva odvojena kreveta u zavisnosti od vaših potreba. Svaka smeštajna jedinica opremljena je kompletnim besplatnim toaletnim i kozmetičkim priborom, te fenom za kosu, kao i peškirima koji se menjaju svaki dan. Housekeeping je zadužen za čistoću i higijenu objekta. U okviru objekta, takođe se nalazi i restoran u kome se služi isključivo domaća kuhinja. Restoran je otvoren i za treća lica. U okviru cene smeštaja, svako jutro očekuje vas i tradicionalni zlatiborski doručak. Trenutke odmora i dokolice možete provesti u caffe klubu uz neki od TV programa ili neku od knjiga iz naše biblioteke, dok vas tokom letnje sezone očekuje rezervisan sto u našem prostranom dvorištu kompletno opremljenim za odmor i relaksaciju. Dobrodošli na Zlatibor, dobrodošli u Konačište Dabić!

Slike: Vladimir Marković, Kristina Dabić i Danijela Radišić

POGODNOSTI

Besplatan parking

Obezbeđen je parking vašeg vozila koji je pokriven video nadzorom.

WiFi

Ceo objekat i dvorište je pokriveno bežičnim optičkim Internetom.

Restoran

Restoran je opremljen za goste pansiona ali i za treća lica. Služi se domaća kuhinja. Švedski sto.

Dvorište

U sklopu objekta se nalazi veliko dvorište u kome gosti objekta mogu da se odmore. Takođe u dvorištu se nalaze i igračke za decu, kao i ljuljaška i klackalica.

Cafe klub

U okviru objekta se nalazi i Cafe klub gde možete uživati u vašem omiljenom piću uz neku od knjiga iz naše biblioteke ili TV.

Krevetac za bebu

Krevetac za vašu bebu obezbeđujemo na zahtev.

Pet Friendly

Vaši ljubimci su takođe dobrodošli.

Housekeeping

Pružamo čisto, udobno i sugurno okruženje.

The guesthouse is in a residential area very close to the center - a perfect mix. The house gives a cozy atmosphere. The beds are very comfortable and the breakfast is good as well. Highly recommended!
Anna
Barcelona
,,Veoma čisto. Domaćini izuzetno ljubazni. Hrana je izvrsna! Svakodnevno čišćenje soba. Samo 5 minuta hoda od centra. Savršeno mesto za odmor. Sve preporuke!,,
Pavle Nešković
Beograd

IZJAVA

Konačište Dabić usluge pružanja smeštaja vrši neposredno i tako je registrovano u jedinici lokalne samouprave. Boravišna taksa nije uključena. Cena za odrasle je 120 RSD, a za decu od 7 do 15 godina 60 RSD. Cene na našem sajtu su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarima. Gosti moraju pokazati na uvid lični identifikacioni dokument kako bi se izvršila registracija na portalu E-Turista. Konačište Dabić vrši prodaju na različitim kanalima, ali garantujemo najnižu moguću cenu direktnom rezervacijom na našem sajtu. Konačište Dabić zadržava prava promene cena u zavisnosti od kretanja deviznog kursa na tržištu.

PITANJA?