Zašto Zlatibor?

Zlatibor je odlučio da ide napred, jer ne voli da stoji u mestu. Promene su često dobre, a mi smo svedoci tih promena. Svi volimo Zlatibor, zato podsetimo se ZAŠTO?

Pored toga što ima najprivlačniji centar u Srbiji  Zlatibor je najpre vazdušna banja, koja ima blagotvorna dejstva, čiji je vazduh poseban i lekovit. I pored toga što na samom Zlatiboru imate raznovrsnu ponudu, Zlatibor vam nudi i svoju okolinu koja je očaravajuća ništa manje i ništa više nego sam Zlatibor. 

SPOMENIK kao nezaobilazna destinacija, u neposrednoj blizini samog centra Zlatibora. DOBROSELICA selo koje je ime dobilo po dobrim ljudima. Da li ste znali da u naselju Palisad možete naići na šumoviti tunel i baš tu odmoriti svoj um? SLAPOVI SOPOTNICE voda koja huči. Pripadaju zlatiborskom okrugu i potpuno bi bilo pogrešno doći na Zlatibor a ne otići do magične Sopotnice. Najznačajniji spomenik prirode u Srbiji, jedinstven prirodni ambijent. LOKALITET OKO mesto koje je u prošlosti bilo jedan od centara gde se razvijao turizam na Zlatiboru. Svojevremno su se seoski vašari održavali upravo na ovom mestu. Netaknuta priroda. Kupalište ,,KOD KOMŠA,, pravi je raj za odmor duše i tela. 

Ne morate putovati daleko radi dobrog skijanja. Na samo par kilometara udaljenosti od centra Zlatibora nalazi se TORNIK.

Još jedna od stvari po kojoj je Zlatibor poznat je i nezaboravan noćni provod . Ako ste ljubitelji dobre noćne zabave, Zlatibor vas neće razočarati. Za najmladje ali i one malo starije tu je prava avantura AVANTURA PARK. 

Zlatibor vam nudi izbor vrhunskog smeštaja i usluge, a mi smo tu da učinimo da bude i najbolja. 

Ovo je pravi ZLATIBOR.

Autentičan, prirodan, nezaboravan. Naš.

Slike: Danijela Radišić i Nevena Šopalović

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.